062/8002000, dostava na adresu!

8-20h, subota 12-20h

062/8002000, DOSTAVA | 8-20h, SUBOTA 12-20h

Uslovi korišćenja

zdravi obroci na dohvat ruke

Uslovi korišćenja predstavljaju ugovor između kompanije Synergy Barbell i svake osobe koja posećuje ovaj sajt. Svako korišćenje našeg veb sajta označava prihvatanje ovih Uslova od strane korisnika.

Lični podaci

Lični podaci prikupljeni na ovom veb sajtu koristiće se isključivo u cilju pružanja naše usluge Vama i za potrebe direktnog marketinga. Da biste koristili našu uslugu, vaši lični podaci moraju biti tačni. Prikupljamo i obrađujemo podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka. Vaše podatke ne delimo neovlašćenim trećim licima. Synergy Barbell može da koristi osnovne korisničke informacije za slanje obaveštenja putem SMS-a ili imejla.

Plaćanje porudžbine

Vašu porudžbinu možete platiti u gotovini dostavljaču prilikom preuzimanja ili platnom karticom prilikom poručivanja. U slučaju plaćanja karticom, potrebno je da unesete podatke o karticama u predviđena polja. Plaćanje karticom realizuje se posredstvom provajdera plaćanja IPay. Synergy Barbell sarađuje sa Erste bankom u oblasti bankarskih i finansijskih usluga.

Dostava porudžbine

Vašu porudžbinu dostavićemo na adresu koju ste upisali u predviđena polja posredstvom kurirske službe. Cena dostave nije uračunata u cenu proizvoda koja je označena na ovom veb sajtu.

Otkazivanje porudžbine

Kada potvrdite svoju porudžbinu, ne postoji mogućnost otkazivanja i s tim u vezi povraćajem novca.

Reklamacije

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Synergy Barbell postupa prema Pravilniku o postupku i načinu rešavanja reklamacija na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu.

Kontakt

Za sve primedbe, sugestije, pitanja ili informacije možete poslati mail na adresu healthybite.synergy@gmail.com